Skip to main content
Tandarts Maastricht

Ga je in Maastricht wonen en heb je geen zin om voor je tandarts op en neer te moeten reizen? Zoek dan een nieuwe tandarts in Maastricht. Op de website zorgkaartnederland.nl vind je een overzicht van tandartsen en andere zorgverleners in Maastricht.

Tandarts in Maastricht vinden

Het is verstandig om ook te vragen aan studenten om je heen of zij goede ervaringen hebben met een bepaalde tandarts. Als je een idee hebt van welke tandartsen er bij jou in de buurt zitten, is het tijd om wat extra onderzoek te doen. Kijk op de website van de tandarts en lees de recensies als deze er zijn. Zo krijg je een beter beeld van de tandarts. Check ook even of de betreffende tandarts wel nieuwe patiënten aanneemt. Ben je aanvullend verzekerd voor mondzorg? Dan is het ook belangrijk om te kijken of de tandarts een contract heeft met jouw verzekeraar. Als dit niet het geval is dan krijg je soms minder vergoed dan als je bij een tandarts zit die wel een contract heeft met jouw zorgverzekering. Heb je in het avond of weekend ernstige pijn aan je tanden? Dan kun je terecht bij een spoedtandarts. Deze vind je gemakkelijk via Google.

Overstappen van tandarts

Heb je een tandarts gevonden en neemt deze nieuwe patiënten aan? Dan kun jij je inschrijven, meestal gaat dit via een formulier op de website. Neem vervolgens contact op met je oude tandarts en geef aan dat je overstapt en of zij je dossier naar de nieuwe tandarts willen sturen.

Tip: vind ook een huisarts in Maastricht.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.