Skip to main content

Adelbert van Scharnlaan G - Maastricht

  • Adelbert van Scharnlaan G - Maastricht

    Gezellig wonen in een 3 kamer appartement met twee andere studenten. Er zijn meerdere kamers vrijgekomen. De gezamenlijke ruimte bestaat uit een ruime hal, een gemeubileerde grote woonkamer, keuken en badkamer. Er zijn 3 even grote slaap-/studeerkamers (11 m2) aanwezig die momenteel alle 3 vrij zijn gekomen. Voorzieningen zoals koelkast, wasmachine, oven, magnetron, radio, TV, goedwerkende internetverbinding, zijn in appartement aanwezig. Tevens zijn de nodige veiligheidsvoorzieningen getroffen (o.a. nieuwe CV/boiler losgekoppeld van de ruimte*), brand- en CO2 melders, vluchtladder, niet roken in appartement, videobeeld bewaking voor openen voordeur). Het appartement bevindt zich op de bovenste (4e) verdieping, waardoor geen langskomend verkeer in het trappenhuis. In het souterrain is een berging voor o.a. de fietsen. Fietsafstand naar de FHML-universiteit slechts 5-10 minuten. Overigens is er ook een goede busverbinding, zowel naar de universiteit alsook naar het station en het centrum.De buurt Scharn staat goed aangeschreven in Maastricht. In de nabijheid van het appartement zijn voldoende winkels en restaurants, echter met de fiets naar het centrum is binnen 10-15 minuten te doen.Tot slot het is belangrijk dat de 3 bewoners elkaar goed liggen. Naast het serieus nemen van de studie wordt veel waarde gehecht aan een goede sfeer.


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Maastricht

Steegstraat - Maastricht

Vroenhovenweg - Maastricht

Meerssenerweg - Maastricht

Drusushof - Maastricht

Ook leuk om te lezen

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.