Skip to main content

Bemelerweg - Maastricht

  • Bemelerweg - Maastricht

    Beste huiszoekende studenten, stop met scrollen en start met DM’en. Je bent namelijk het verkooppraatje aan het lezen van het leukste en gezelligste huis van maastricht, belachelijk breed. Wij zijn met 5 heren en 5 dames opzoek naar een 11e man of vrouw die rond 1 maart kan intrekken. Wij zijn een actief huis met veel huis avondjes, escalatie avonturen, brakke ontbijtjes, film avonden en er zit een daadwerkelijke huisvakantie aan te komen. Verder hebben we een 2 uitgebreide keukens, gezamenlijke woonkamer en een mooie tuin waar in de zomer vele despo’s worden geconsumeerd en bbqs worden gehouden. Het huis is gelegen in scharn, met een appie om de hoek, het station op +/- 5 min fiets afstand en de FHML op 8 min. Wat meer details over de kamer:16 m^2 met een loft waardoor je veel ruimte hebt,Een badkamer naast de deurPrijs komt waarschijnlijk rond de 420 per maand al incl te liggen.Geintreseer? Stuur gerust een dm met een klein verhaaltje/filmpje/CV/anakdote over jezelf!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Maastricht

Bosscherweg - Maastricht

Antoon van Elenstraat - Maastricht

Tongerseplein - Maastricht

Adelbert van Scharnlaan H - Maastricht

Ook leuk om te lezen

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.