Skip to main content

Bogaardenstraat - Maastricht

  • Bogaardenstraat - Maastricht

    Beste toekomstige mannelijke student,Ben je opzoek naar een kamer in Maastricht vanaf midden augustus? Stop dan met kijken! Dit geweldige huis ligt in hartje centrum van Maastricht. Met 2 minuten loopafstand naar de Markt, het Vrijthof en de Albert Heijn ligt alles wat je nodig hebt op een steenworp afstand.Op het huis Bogaarden kom je samen te wonen met 2 gezellige huisgenoten die beide actief zijn in het Maastrichtse studentenleven. Bijna dagelijks eten we samen en ook regelmatig worden er biertjes in de kroeg gedronken. Afgezien van de student uithangen wordt er regelmatig gesport en gestudeerd. Het huis bestaat uit een woonkamer/keuken, toilet, badkamer en 3 slaapkamers. In de zomer genieten we graag van een bbq en de zon achter ons huis.Qua faciliteiten ben je voorzien van een wasmachine/droger, vaatwasser, airfryer, oven en gasplaat. De kamer die vrijkomt is 22m2, ongemeubileerd en kost afgezien van de huurtoeslag 575€ per maand incl. gas water licht.Is deze kamer in het centrum van Maastricht wat jij zoekt? Stuur dan een PM!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Maastricht

Tongerseweg - Maastricht

Kommel - Maastricht

Vrijthof - Maastricht

Tongerseweg - Maastricht

Ook leuk om te lezen

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.