Skip to main content

Bredestraat - Maastricht

  • Bredestraat - Maastricht

    Gezellige en ruime kamer gelegen in het centrum van Maastricht (aan het Vrijthof). De kamer is gelegen op de tweede verdieping in een groot pand aan de straat zijde. Vanuit het raam kun je het Vrijthof zien. Iedere verdieping heeft zijn eigen voorzieningen dus de badkamer, keuken en wc wordt met 3 huisgenoten (meiden) gedeeld. Bij voorkeur kan er meubilair overgenomen worden. Huurprijs is inclusief gas, water, licht en er wordt nog extra €5,- per maand betaald voor wifi.


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Maastricht

Heerderweg - Maastricht

Statensingel - Maastricht

Tongerseweg - Maastricht

Dokter van Kleefstraat - Maastricht

Ook leuk om te lezen

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.