Skip to main content

Brusselseweg - Maastricht

  • Brusselseweg - Maastricht

    Studentenkamer voor christelijke student(e). In de huurprijs zit het gebruik van een wasmachine, droogtrommel, internet en nutsvoorzieningen. Ook het internetgebruik (wifi) is in de huurprijs inbegrepen.Op fietsafstand van het centrum van Maastricht (5 minuten), bushalte is bij het studentenhuis.Het studentenhuis wordt bewoond door 3 studente(n/s). Momenteel zijn er 3 kamers van de 4 verhuurd, maar i.v.m. beëindigen studie 1s de 3e kamer vrijgekomen.De vertaalaccademie ligt op loopafstand (+/- 500 meter) van het studentenhuis.


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Maastricht

Tongerseweg - Maastricht

Bogaardenstraat - Maastricht

Majellastraat - Maastricht

Orleansplein - Maastricht

Ook leuk om te lezen

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.