Skip to main content

Brusselseweg - Maastricht

  • Brusselseweg - Maastricht

    Op zoek naar een comfortabele studio in Maastricht? Deze gloednieuwe studio biedt alles wat je nodig hebt voor €725 per maand, inclusief gas, water, elektriciteit en internet. De Brusselseweg is gunstig gelegen met gemakkelijke toegang tot het stadscentrum, openbaar vervoer en lokale voorzieningen. Je hebt alles wat je nodig hebt binnen handbereik.19m2 met eigen keuken en badkamer. Ruime voor- en achtertuin. Beschikbaar vanaf heden voor minimaal 12 maanden.


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Maastricht

Secretaris Waberstraat - Maastricht

Onder de Kerk - Maastricht

Langwaterstraat - Maastricht

Tarwehegge - Maastricht

Ook leuk om te lezen

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.