Skip to main content

Dokter van Kleefstraat - Maastricht

  • Dokter van Kleefstraat - Maastricht

    - Looking for a Dutch speaking girl -Lieve meiden, Kom jij aankomend jaar naar Maastricht en ben jij op zoek naar een gezellig huis? Kan jij niet wachten op al het moois dat het studentenleven te bieden heeft en ben jij altijd in voor een feestje? Dan zijn wij op zoek naar jou want deze zomer komt er een kamer vrij op Huize de Praktijk!We zijn een hecht huis, allemaal zeer actief in het studentenleven en eten graag samen, borrelen in onze tuin/kelder of hangen samen een avondje op de bank. Er is bij ons altijd ruimte om vrienden over de vloer te hebben en deze komen dan ook geregeld langs. We zijn een gemengd huis dus je komt te wonen met een andere meid en drie jongens.Het huis ligt 3 minuten lopen van het winkelcentrum Brusselsepoort (de appie) en het is 5 minuten fietsen naar het centrum. Daarnaast zijn ook vrijwel alle faculteiten van de universiteit of hogeschool Zuyd binnen 5 minuten fietsen te bereiken. De betreffende kamer is 20m^2 en de huurprijs ligt rond de €550 inclusief g/w/l en internet. Het huis beschikt over:- Kelder en tuin met ruimte om te borrelen of te zonnen- Vaatwasser, mega belangrijk- Wasmachine en wasdroger- 2 ijskasten en vriezerDus kortom, ben je net geslaagd en op zoek naar een kamer in Maastricht? Wil je je studententijd meteen een goede start geven in een hecht huis? Stuur dan een berichtje en misschien zien we je snel op een van onze hospiteeravonden!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Maastricht

Heerderweg - Maastricht

Statensingel - Maastricht

Tongerseweg - Maastricht

Vrijthof - Maastricht

Ook leuk om te lezen

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.