Skip to main content

Hogeborg - Maastricht

  • Hogeborg - Maastricht

    Te huur basis gemeubileerde kamer in studentenhuis voor 7 personen. Het huis heeft een kleine tuin en is gelegen aan een rustig woonerf in de wijk “De Heeg”, grenzend aan de wijk Randwyck met o.a. het academisch ziekenhuis en de universiteit met diverse faculteiten zoals geneeskunde, biomedische wetenschappen, gezondheidswetenschappen, psychologie, science and engineering., en de HS Zuyd met verloskunde. Supermarkten, sportfaciliteiten en medische voorzieningen op loopafstand 200 m. Het huis is tevens voorzien van een gemeenschappelijke keuken met alle apparatuur, digitaal kabel TV en draadloos internet in alle kamers. De kamer is voorzien van wastafel. Verder ingerichte badkamer met ligbad en douche, wastafel, wasmachine/droger en tweede toilet. De afsluitbare fietsenstalling biedt een veilige plaats voor je fiets. Fietsafstand ong. 5 tot 10 minuten naar diverse faculteiten. Goede frequente busverbindingen zowel naar faculteiten en centrum Maastricht. Station Randwyck en Centraal Station op fietsafstand. Bezichtigen na afspraak dagelijks mogelijk. Graag ook je telefoonnummer vermelden bij aanvraag voor bezichtiging. De kamer is per direkt beschikbaar


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Maastricht

Koning Clovisstraat - Maastricht

Raadhuisstraat - Maastricht

Capucijnenstraat - Maastricht

Raadhuisstraat - Maastricht

Ook leuk om te lezen

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.