Skip to main content

Mockstraat - Maastricht

  • Mockstraat - Maastricht

    Hoi,Vanaf 5 april ga ik 4 maanden (5 maanden in overleg op reis naar het buitenland. Daarom zoek ik iemand die mijn kamer tijdelijk wil onderhuren voor deze maanden.Het gaat om een (luxere studenten) kamer in een appartement waarbij de douche, keuken en WC gedeeld wordt met een andere student.De kamer is circa 28m2 groot en is gelegen aan de Mockstraat in Maastricht (kortbij de groene loper en verschillende supermarkten).Tijdens de huurperiode blijven het bed, de TV, de speaker en subwoofer en alle meubels staan. Tevens kun je gebruik maken van meerdere abonnementen op de TV (Videoland, Disney +, Netflix, HBO Max, ESPN, Viaplay). Daarnaast is er ook een wasmachine en vaatwasser aanwezig.Het vrijthof is ongeveer 10 minuten fietsen, het station 5 minuten en de universiteiten 12-15 minuten fietsen.


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Maastricht

Koning Clovisstraat - Maastricht

Raadhuisstraat - Maastricht

Capucijnenstraat - Maastricht

Raadhuisstraat - Maastricht

Ook leuk om te lezen

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.