Skip to main content

Scharnerweg - Maastricht

  • Scharnerweg - Maastricht

    Kleine studentenkamer te huur voor thuiswonende Nederlands sprekend student die af en toe in Maastricht wil overnachten na een feestje of bij een vroeg tentamen. Gezien de grootte van de kamer is deze alleen geschikt voor incidentele overnachting en niet voor permanente bewoning. Het is een praktisch ingerichte kamer met een opklapbed, klein tafeltje, stoel, gordijnen en een kastje. Er wonen 8 medestudenten in het gemengde studentenhuis die verschillende studies volgen. Ingangsdatum 16 september. De kamer bevindt zich aan de Scharnerweg. Het is een zeer gewilde locatie! In 10 min zit je in de stad of binnen 5 minuten kan je aanwezig zijn op de uni (FHML). En als je geen zin hebt om te fietsen, is er een bushalte om de hoek. Op 2 min lopen is er een AH XL, Etos, en een Gall en Gall. Het trein station is ook op loopafstand, ongeveer 10 minuten. Met je medebewoners deel je een keuken, douche en 2 toiletten. In het huis is er ook een wasmachine. De oppervlakte is 6m2. Huurprijs is 175 euro inclusief. De borg is 250 euro. Ingangsdatum 16 september. Als je geïnteresseerd bent of een vraag hebt, stuur gerust een PM.


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Maastricht

Ambyerstraat Zuid - Maastricht

Via Regia - Maastricht

Mathijs Heugenstraat - Maastricht

Clavecymbelstraat - Maastricht

Ook leuk om te lezen

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.