Skip to main content

Statensingel - Maastricht

  • Statensingel - Maastricht

    We zoekt onderhuurder met kans op verlenging !Lieve kamerzoekende mannen,Ben jij opzoek naar een prachtige kamer in Maastricht vanaf 1 augustus tot 1 januari met kans op verlenging (!) en hou je van gezelligheid? Dan hebben wij goed nieuws!Ons nederige stulpje is te vinden vlak naast het Emmaplein, aan de Statensingel. Dus met de fiets maar 3 minuten van SBE, 3 minuten van ICL en 12 minuten van FHML (ook maar 3 minuten van het vrijthof en de markt). We beschikken over een gezamenlijke keuken, eetkamer en woonkamer waar we regelmatig borrelen! Ook hebben we een wasmachine, droger en een valszingende onderbuurman. De kamer zelf is 16 m2, is gemeubileerd en zal ongeveer €457,66 incl. g/w/l per maand kosten.Wij zijn een hecht gemengd studentenhuis met 3 dames en 3 heren die niet bang zijn voor een iceflesje (check het klassement ). Om de week hebben we een huisavond, een keer per jaar een huisweekend (dit jaar was het Bundapest, dus maak je borst maar nat), ook organiseren we veel uitjes en ongeveer eens in de 2 maanden een dik huisfeest! Daarnaast zijn we ook allemaal actief in het geweldige Maastrichtse studentenleven waar we allemaal vólop van genieten. Klinkt dit als je droomhuis? Stuur dan een overtuigend, spontaan en helemaal-niet-gemaakt berichtje waarom JIJ deze kamer moet krijgen!Onze hospiteeravond zal dinsdag 27 juni plaatsvinden, dus aub alleen mailen als je kan!Hopelijk zien we je daar Met ICEige groet,De bewoners


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Maastricht

Heerderweg - Maastricht

Tongerseweg - Maastricht

Dokter van Kleefstraat - Maastricht

Vrijthof - Maastricht

Ook leuk om te lezen

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.