Skip to main content

Via Regia - Maastricht

  • Via Regia - Maastricht

    -ONDERHUUR SEPTEMBER TOT JANUARI-Beste mannelijke aankomende student,In ons studentenhuis/appartement "Haciënda Napoles" komt vanaf september een kamer vrij ter onderhuur. Ons appartement ligt in de wijk Brusselsepoort, aan de rand van het centrum, op 10 minuten fietsen van de binnenstad. Het is iets minder dan 10 minuten fietsen naar de FASOS, de SBE, de Faculty of Law en binnen 15 minuutjes fietsen ben je op de FHML. De andere twee bewoners van het huis zijn allebei actief in het studentenleven en gaan graag een biertje drinken of samen eten. Daarnaast zijn we vaak te vinden in de UB rondom en gedurende de tentamenweken.Het appartementencomplex ligt recht tegenover het winkelcentrum Brusselsepoort met daarin verschillende winkels, afhaalrestaurants en supermarkten, zo hoef je met je brakke hoofd nooit ver te lopen voor een ontbijtje (of lunch).Het appartement is voorzien van een keuken, badkamer met douche, wc, wasmachine, vaatwasser, droger en een balkon waarop we vaak chillen, barbecueën of gewoon een biertje drinken. De grootste kamer in het appartement beschikt ook over onder andere een bank en tv. Dit wordt dan ook gezien als de gezamenlijke ruimte van de woning.De kamer die vrijkomt is 16 vierkante meter. Hij is vanaf september tot januari bewoonbaar.Samengevat:- kamer 16 m²- 2 andere huisgenoten- vaatwasser- wasmachine en droger- gedeelde tv- gedeelde badkamer, keuken en wc- huurprijs 377 euro per maand inclusief G/W/L- per september beschikbaarDus ben jij een toekomstige student die zin heeft in een fantastische studententijd waar je naast je studie kunt chillen en kunt genieten van de leukste borrels en feestjes? En ben je opzoek naar een chill studentenhuis in Maastricht? Stuur ons dan snel een PM!Groeten,De bewoners van de Haciënda.


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Maastricht

Paus Leo 13 plein - Maastricht

Adelbert van Scharnlaan G - Maastricht

Petrus Gaginistraat - Maastricht

Touwslagersdreef - Maastricht

Ook leuk om te lezen

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.