Skip to main content

Vrijthof - Maastricht

  • Vrijthof - Maastricht

    Ben je opzoek naar een kamer in Maastricht vanaf 1 augustus? Ons huis ligt in hartje centrum van Maastricht. Uit de woonkamer kijk je uit op het Vrijthof en binnen 5 minuten loopafstand ben je bij de Markt, heel veel verschillende terrasjes en de Albert Heijn. Hierdoor ligt alles op een steenworp afstand.Op het Vrijthof woon je met 3 andere huisgenoten die alle drie actief zijn in het Maastrichtse studentenleven. We eten vaak samen en drinken ook regelmatig een biertjes in de kroeg. Ook sporten en studeren we regelmatig samen. Het huis bestaat uit een woonkamer, keuken, toilet, badkamer en 4 slaapkamers.Qua faciliteiten ben je voorzien van een wasmachine, droger, vaatwasser, magnetron, oven en gasplaat. De kamer die vrijkomt is 36m2, ongemeubileerd en kost €800 per maand (incl. voorschot van €100 gas/water/licht). De kamer kan worden ondergehuurd vanaf 1 augustus tot en met 1 februari met de mogelijkheid op blijven.Ben jij opzoek naar een kamer met leuke huisgenoten in het centrum van Maastricht? Stuur dan een PM!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Maastricht

Heerderweg - Maastricht

Statensingel - Maastricht

Tongerseweg - Maastricht

Dokter van Kleefstraat - Maastricht

Ook leuk om te lezen

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.