Skip to main content

De leukste cocktailbars in Maastricht

Februari is niet bepaald de zonnigste maand van het jaar. Om dat zomerse gevoel toch een beetje terug te krijgen, zijn er een heleboel cocktailbars in Maastricht waar je kunt genieten van heerlijke cocktails! Het strand en de zon moet je er helaas zelf bij bedenken...

Tip: wil je dit soort leuke tips over Studentensteden voortaan in je mail ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail!

Cocktail Café Beez

Café Beez staat bekend als een van de beste cocktailbars in Maastricht! Op de kaart staan verschillende iced teas, zoals de klassieke Long Island Iced Tea. Ook vind je hier de laatste cocktailtrends op de kaart, zoals de Espresso Martini. Wil jij wel leren hoe je deze overheerlijke cocktails maakt? Dan kan je bij Beez ook een cocktailworkshop volgen!

The Lab

Als je een kieskeurige drinker bent, zit je hier goed. Ze hebben bij The Lab namelijk meer dan 100 verschillende gins en ook een hele cocktailkaart! Je hebt al een cocktail vanaf €5,-, dus erg student-proof. 

Mr. Smith

Dit is een redelijk nieuwe cocktailbar in het centrum van Maastricht. Mr. Smith bevindt zich in een kelder en is heel chique ingericht. Je kunt er mocktails, cocktails en een heleboel andere alcoholische versnaperingen krijgen. Ze serveren zowel bekende cocktails als originele Mr. Smith drankjes. De bar is erg populair, dus het is verstandig om van te voren te reserveren. 

Rumors

In een zijstraat van het Onze Lieve Vrouwe-plein bevindt zich Rumors, een pittoreske bar waar je kunt genieten van alle klassieke cocktails en de lekkerste borrelhapjes. Ook hier kun je een cocktail-workshop volgen, zodat je zelf de lekkerste Mojito’s, Cosmopolitans, en Sex on the Beach in elkaar kunt flansen!

Ben je op zoek naar andere hotspots in de stad? We zochten ook voor je uit wat de lekkerste restaurants van Maastricht zijn én waar je een lekker drankje kunt drinken op de gezelligste terrassen in Maastricht!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.