Skip to main content

Deze Maastrichtse restaurants bezorgen tijdens de coronamaatregelen

De horeca heeft wederom haar deuren moeten sluiten vanwege corona. Support your locals door eten te bestellen bij jouw favoriete restaurants.

Soup Bros

Perfect voor de lunch, heerlijk als avondeten: soep kan altijd! Bij de Soup Bros. kun je terecht voor je benodigde dosis vitaminen, in elke cup zit 300 gram groente! Je kan bij de Soup Bros gaan voor twee verschillende boxen. Je krijgt bij de Soup Bros warme soup-to-go. Mocht je de soep mee naar huis willen nemen voor een later moment, kun je ook de gekoelde variant kiezen. Vind je het moeilijk een keuze te maken, bestel dan de Healthy Box met 0,5L van iedere soep waarmee je eventjes vooruit kan. De soep blijft 3 dagen goed in de koelkast en maar liefst 3 maanden in de vriezer. Heerlijk! Bestel via de website en haal het op in een tijdblok naar keuze. Kan je geen keuze maken? Dan mag je gratis proeven van alle soepen zodat jij altijd met wat lekkers de deur uit gaat, mmm!

Patty 'n Bun

Was jij, voor al deze gekkigheid begon, regelmatig te vinden bij Patty 'n Bun? Dát kan nu helaas niet meer, maar gelukkig bezorgen ze de aller-, allerlekkerste burgers gewoon bij jou aan de voordeur. Je kan kiezen uit alle klassiekers die je gewend bent. Dus ga je voor die heerlijke, cheesy Milwaukee burger of ga je een keer voor de vegetarische burger, want ook die is fantastisch. Garlic fries and union rings on the side and you're good to go! Naar buiten mag je natuurlijk niet, maar na dit maaltje wil je vast even uitbuiken terwijl je een goede Netflix serie, film of docu kijkt ;-) Bestellen kan tussen 17.00 en 20.30 uur. Bestel wel een beetje op tijd zodat je de chefs geen stress bezorgd.

Tasty Thai

Groot fan van Thais eten, maar wil het maar niet lukken om het thuis net zo lekker te maken? Geen probleem, want Tasty Thai bezorgd het graag bij jou thuis. Wil je Thaise Curry's thuis laten bezorgen, dan bestel je gewoon via de website! Woon je in de buurt en wil je een frisse neus halen en het eten ophalen, ook dat kan, maar dan moet je even je bestelling doorbellen. Je kan alle Thaise maaltijden zowel ophalen als laten bezorgen tussen 15.00 en 21.00 uur!

Enjoy!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.