Skip to main content

Hier scoor je de leukste kerstcadeaus in Maastricht

Het duurt niet lang meer voordat de feestdagen weer voor de deur staan, dus we morgen weer kerstcadeautjes inslaan! Omdat we het in deze tijd al druk genoeg hebben met tentamens en deadlines, heb ik voor jou alvast uitgezocht waar je de leukste kerstcadeaus kunt kopen in Maastricht. Zo kun jij je eerst focussen op school en weet je daarna precies bij welke winkels je de leukste dingen koopt!

Loods 5

Loods 5 is een woonwarenhuis in het centrum van Maastricht. Vroeger werd het gebouw gebruikt als Sphinxfabriek, maar nu vind je er alles wat te maken heeft met wonen. Ben je op zoek naar een cadeautje voor iemand die gek is op interieur, stijl en decoratie? Dan kijk je in Loods 5 je ogen uit. Het leuke aan deze winkel is dat je hier kleine en grote cadeaus kunt kopen. De winkel heeft een groot assortiment aan meubels, maar ook aan accessoires. Denk hierbij aan planten, lifestyle, posters, schilderijen en opbergmogelijkheden. Loods 5 heeft niet alleen oneindig veel mogelijkheden aan cadeautjes, maar is ook een zeer gezellige en leuke winkel om in rond te lopen (en te kijken). 

De winkel van Nijntje

Wie houdt er niet van Nijntje? Aan de Kesselkade in Maastricht, naast de Maas, vind je een winkel die geheel gewijd is aan Nijntje. Het schattige konijntje is allang niet meer uitsluitend voor kinderen bestemd. Maar ben je op zoek naar een cadeau voor een jong kindje, dan zal je er hier zeker genoeg vinden. Wat dacht je van servies, tassen of interieur? Ook de knuffels van het konijn vind je hier in alle soorten en maten terug. Koop je hier een cadeautje, dan weet je zeker dat je ontzettend origineel zal zijn. De winkel van Nijntje heeft namelijk maar twee vestigingen in heel Nederland.

Boekhandel Dominicanen

Ben je op zoek naar een cadeautje voor een boekenwurm, dan heb je geluk want één van de mooiste en uitgebreidste boekhandels bevindt zich in Maastricht: boekhandel Dominicanen. Sportboeken, modeboeken, kunstboeken. Wat je ook zoekt, hier hebben ze het. In het mooie kerkgebouw blijf je rondlopen en nieuwe boeken ontdekken. Daarnaast vind je er ook leuke accessoires, zoals boekenleggers en agenda’s. Weet je niet zo goed welk boek je moet kopen? Dan is er gelukkig altijd nog de oplossing om hier een boekenbon te halen, dat is altijd goed!

Cadeax

In het Entre Deux vind je de cadeauwinkel Cadeux. Dit is een winkel waar je overspoeld wordt door hebbedingetjes.  Cadeux beschikt over een groot assortiment aan geschenken zoals mokken, borden en kaarten, maar biedt ook verschillende cadeaus aan van bekende merken. Ook als je op zoek bent naar een typisch Mestreechs cadeautje, ben je hier op de goede plek. Al met al een gezellige winkel waar je zeker iets tegen het lijf loopt wat je moet hebben. Of beter gezegd: wat je zelf als cadeautje kan vragen!

Veel koop- en inpakplezier! Heb je ook al gekeken naar leuke winterse activiteiten tijdens de decembermaand?

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.