Skip to main content

Alle artikelen over recepten

Lees hier alle leuke studentenblogs over recepten. Wij hebben een overzicht van leuke studentikoze gerechten voor weinig geld, leuke cocktails, kerstdiners en meer om lekker te eten in jouw studentenhuis.
 • 5 x gezonde ontbijtjes

  Een gezonde start helpt niet alleen bij een paar kilootjes kwijtraken, maar je voelt je ook een stuk energieker de hele dag! Ik zet voor jou vijf gezonde ontbijtjes op een rij, zodat je vanaf morgen kunt beginnen met dit goede voornemen!
 • De lekkerste tapas hapjes!

  Het is weer Wereld Tapasdag en dat betekent een goed excuus voor een lekker plankje vanavond! Kun jij nog wel wat inspiratie gebruiken voor lekkere tapas hapjes voor op de bank vanavond? Lees dan snel verder!
 • Internationale dag van de hamburger: de lekkerste recepten

  Vandaag is het de internationale dag van de hamburger, de ideale dag om een van deze lekkere burgers uit te proberen!
 • Recepten met de lekkerste seizoensgroenten

  Na een frisse wandeling is er niets fijner dan aanschuiven voor een stevige maaltijd. Ik heb een aantal recepten met groenten uit het winterseizoen verzameld die ook jij in je studentikoze keuken kan bereiden!

 • Thuis uitgebreid koken: het nieuwe uit eten!

  Nu de horeca al een tijdje dicht is, kunnen we wel wat inspiratie gebruiken om zelf uit te sloven in de keuken. Dit is tenslotte het nieuwe uit eten!

 • De lekkerste Nutella recepten

  Het is vandaag World Nutella Day, dus we hoeven ons niet in te houden. Ik heb een paar heerlijke recepten met Nutella voor je!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.