Skip to main content

Studentenleed: "Grijnzend bedankten ze ons voor de pijpcursus..."

Het studentenleven zit vol fancy borrels, nieuwe vrienden en knappe scharrels. Toch is er ook een kant waar je geen foto's van ziet op Instagram en waar nauwelijks over gesproken wordt. In deze blog neem ik je mee naar de rauwe kant van het studentenleven. Ik noem het: studentenleed!

Op avontuur

Tussen de tentamens en het nieuwe blok door waren we een paar weken vrij. Ondanks dat Esmee en ik nauwelijks geld hadden gingen we op avontuur door Europa. Acht uur lang zaten we in een gammele, stinkende bus die ons vanaf een Duits gehucht naar een Kroatische badplaats zou brengen. Binnen een paar uur hadden we alle onderweg-spelletjes die we kenden gespeeld en verveelden we ons ter pletter. We kletsten maar een beetje en opeens hadden we een nieuw gespreksonderwerp: het seksleven van Esmee. Toen werd de busreis weer interessant.

Pijpen

"Hij wil altijd dat ik hem pijp. In al die jaren dat we samen zijn heb ik dat nog maar één keer gedaan. Toen vond ik het vies en raar en sindsdien heb ik er geen zin meer in." Esmee keek gefrustreerd naar buiten. "Ik heb ook geen idee wat ik moet doen. Weet ik veel hoe dat ding werkt. Volgens mij kan ik helemaal niet goed pijpen." Ik knikte begrijpelijk en herkende mezelf in Esmee. De eerste paar keer dat ik pijpte had ik ook geen idee wat ik aan het doen was. Maar toen kreeg ik een explosieve relatie met een dominante jongen, die me de fijne kneepjes van het vak leerde. Puur eigenbelang natuurlijk, maar toen die relatie uitging kwam ik erachter dat zijn trucjes ook op andere jongens werkte. Ineens leek een cursus pijpen wel een goede tijdsbesteding van deze eindeloze busrit. We waren toch in het buitenland dus we gingen er gewoon vanuit dat niemand ons gesprek zou kunnen verstaan.

De pijpcursus

"Okee, je begint heel rustig aan. Beetje strelen, kusje hier, kusje daar. Op een gegeven moment raakt hij opgewonden en wil hij meer en sneller. Plaag hem een beetje door expres rustig aan te blijven doen. Zijn verlangen wordt steeds groter totdat hij bijna uit elkaar knapt. Dan neem je zijn piemel in je mond. Ga op en neer met je mond, zuig een beetje. Bouw het op en wissel af. Maar blijf naar hem luisteren. Merk je dat zijn ademhaling steeds sneller gaat en dat hij bijna klaarkomt, hou dan hetzelfde tempo aan. Sommige jongens vinden het spectaculair als je tijdens het pijpen met temperatuur speelt. Neem afwisselend een hapje ijs en een slokje thee en neem zijn piemel tussendoor steeds in je mond. Succes gegarandeerd. Iets anders dat jongens vaak heel intens vinden is als je neuriet terwijl je zijn leuter in je mond hebt. Die trilling schijnt heel lekker te zijn. Als je dat doet komt hij gegarandeerd klaar." Zo. Daar heeft Esmee wel wat aan. "Ja gadverdamme, dan zit je met dat smerige spul in je mond", zei Esmee walgend. "Wat doe je daar dan mee?" "Slikken. Altijd slikken. Dan is het spul het snelste weg. En daarna een grote slok water drinken."

Geamuseerd publiek

Terwijl we alle details van Esmees seksleven besproken vloog de tijd voorbij. Voordat we het wisten arriveerden we in de Kroatische badplaats. We verlieten de bus en moesten wachten op de tengere buschauffeur die de tassen van zijn passagiers op zijn dooie gemak uitlaadde. Terwijl we stonden te wachten kwam er een groepje mannelijke medepassagiers naar ons toe. Grijnzend bedankten ze ons voor de vermakelijke pijpcursus. Blijkbaar waren wij toch niet de enige Nederlanders in de bus…

Wil je meer van dit soort verhalen? Je vindt hier een overzicht van al mijn eerdere studentenleed-perikelen!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.