Skip to main content

Tips: sinterklaascadeaus scoren

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het zover: pakjesavond! Als student gaat je hart waarschijnlijk een stuk minder snel kloppen van pakjesavond dan toen je een klein kind was. Maar een gezellige avond met je vrienden of familie terwijl je cadeautjes uitpakt is lang niet slecht, toch? Jammer genoeg krijg je niet alleen cadeautjes, maar zul je er ook een paar moeten geven. Wij geven je daarom tips om sinterklaascadeaus te scoren!

Check de aanbiedingen

Heb je niet zoveel geld te besteden, maar wil je wel mooie cadeaus kopen? Dan is het handig om de aanbiedingen de komende tijd in de gaten te houden. Deze vrijdag kun je bijvoorbeeld al een hoop mooie cadeaus scoren tijdens de Black Friday deals. Verder stunten veel winkels met hun prijzen in de decembermaand. Houd alle winkels waar je een cadeautje wilt kopen dus goed in de gaten!

Geef een uitje

Heb je geen idee wat je voor iemand moet kopen of wil je een keer iets anders cadeau doen? Dan is het superleuk om een uitje cadeau te geven. Neem je broertje mee naar een pretpark, je nichtje naar de dierentuin of je moeder naar de wellness. Degene die dit cadeautje krijgt, gaat het vast en zeker waarderen. Daarnaast is het hartstikke leuk dat je samen met de ontvanger wat tijd kan doorbrengen en er een mooie ervaring aan overhoud.

Dobbelcadeaus kopen

Tijdens sinterklaasavond doen veel families en vriendengroepen ook een dobbelspel. Er zijn verschillende varianten van het dobbelspel online te vinden, maar het komt meestal op het volgende neer. Bij een dobbelspel koopt iedereen een paar kleine cadeautjes van een bepaald bedrag. Vervolgens wordt er met dobbelstenen gegooid om te bepalen wie de cadeautjes mee naar huis mag nemen. Omdat er bij het dobbelspel vaak deelnemers van allerlei leeftijden zijn die ook allemaal een andere smaak hebben, kan het moeilijk zijn om leuke cadeautjes voor het dobbelspel te vinden. Als je dobbelcadeautjes moet kopen, is het daarom goed om het volgende in je achterhoofd te houden. Probeer cadeautjes te kopen die bij iedereen in de smaak vallen. Denk bijvoorbeeld aan snoepgoed of geinige schrijfwaren. Je kunt er ook voor kiezen om voor elke leeftijdscategorie een leuk cadeautje te kopen. Zo zit er toch voor iedereen iets bij. Handige winkels om dobbelcadeautjes te scoren zijn bijvoorbeeld de Action, So Low en de Hema.

Moet jij voor sinterklaas ook nog een surprise in elkaar flansen? Check dan ook deze tips om een surprise te maken!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.