Skip to main content

Word fitter met Equipe personal training in Maastricht

Als er één ding is dat je niet moet onderschatten, dan is het wel het studentenleven. Lange colleges, taaie materie, veeleisende docenten: het vraagt veel van een mens. En dan hebben we het nog niet eens over het verenigingsleven vol sociale verplichtingen en de nodige alcoholische consumpties. Fit zijn en blijven is dus essentieel om het studentenleven het hoofd te bieden. En hier kan Equipe Personal training, aan de rand van Maastricht, je perfect bij helpen.

Word fysiek en mentaal fitter

Juist omdat het studentenleven zoveel van ons vraagt, is het niet altijd even gemakkelijk om op gezette tijden te sporten. Een uurtje naar de sportschool wissel je immers eenvoudig in voor een happy hour, zeker als je er na een dag hard studeren wel aan toe bent. Tegelijkertijd is dat wel heel belangrijk: regelmatig sporten zorgt er namelijk niet alleen voor dat je fysiek beter in je vel komt te zitten, maar ook mentaal. Je cardiovasculaire systeem gaat beter werken, je zenuwstelsel raakt beter in balans en je bent minder snel moe. Hierdoor zorgt sporten er dus niet alleen voor dat je sneller de trap op kan lopen, maar dat je je ook beter kan concentreren en kan focussen op je studie.

Maak kennis met Equipe, op het mooiste plekje van Maastricht

Lukt het jou zelf niet goed om regelmatig te sporten? Of vind je dat maar niks in je eentje naar de sportschool gaan? Dan biedt een personal trainer de perfecte oplossing. Een personal trainer motiveert jou namelijk het beste uit jezelf te halen en leert je hoe je oefeningen het beste en effectiefst kan doen. Op die manier wordt sporten niet alleen effectiever, maar ook leuker. En zo blijf je gaan. Maak dus kennis met Equipe personal training, op het mooiste plekje van Maastricht: bij Buitengoed Withuishof, aan de rand van de stad. Hier krijg je training van een goed opgeleide trainer, die precies weet wat jij nodig hebt.

Vraag vandaag nog een gratis proefles aan bij Equipe

Wil jij vandaag nog beginnen met beter in je vel komen te zitten? Fysiek en mentaal fitter worden op een prettige en effectieve manier? Ga dan naar de website van Equipe! Wat heel prettig is, is dat je bij Equipe een gratis proefles kan volgen. Dit is helemaal vrijblijvend, en zo ontdek je direct of dit bij je past.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.