Skip to main content

Zo vind je de beste bijbaan in Limburg voor jou!

Alle studenten hebben er één nodig, een bijbaantje. Als studenten betalen we alleen al een fortuin aan collegegeld, schoolboeken en huur. Naast al deze vaste lasten willen we ook nog geld uitgeven aan leuke dingen, zoals leuke feestjes of etentjes. Ome Duo helpt ons hier een handje bij, maar dit moeten we vroeg of laat ook weer terugbetalen. Op zoek naar een bijbaan dus. Maar waar vind je er nou eentje die bij je past?

Welke bijbaan past bij jou?

Het is belangrijk dat je een bijbaan vindt die goed bij je past. Bedenk voor jezelf een aantal dingen die je leuk vindt om te doen en interesses die je hebt. Op deze manier vind je sneller een baantje dat ook echt bij jou past. Denk ook aan een studiegerelateerde bijbaan. Dit is een bijbaan die past bij je studierichting. Studeer je communicatie? Kijk eens voor vacatures bij een marketing bedrijf. Via deze weg doe je iets wat je sowieso leuk vindt en bereid je je alvast voor op het werk dat je later wilt gaan doen. Daarnaast staat het ook nog eens goed op je CV. 

Vind de leukste bijbanen in Limburg 

Zoeken naar een bijbaan is niet het makkelijkste, en eerlijk gezegd ook niet het leukste om te doen. Er zijn tegenwoordig honderden sites die verschillende soorten baantjes aanbieden. VacLimburg maakt het zoeken naar een baantje wat gemakkelijker voor je. Met hun fijne zoekmachine kan je eenvoudig filteren op je opleiding en het aantal uren. Heel handig dus! Ben jij nou op zoek naar vacatures in Maastricht? Dan ben je bij VacLimburg op het juiste adres. Woon jij wat oostelijker in Limburg? Neem dan een kijkje bij vacatures in Heerlen

Ontdek je sterke kwaliteiten

Zodra je een leuke baan op het oog hebt is het tijd voor de volgende stap: solliciteren. Belangrijk hierbij is dat je een sterk CV hebt met daarin jouw werkervaring en sterke punten. Vind je het lastig om te bedenken wat jouw sterke punten zijn? VacLimburg biedt naast het makkelijk zoeken naar baantjes, ook nog een ander extraatje: de waardenfit test. Deze test geeft jouw inzicht in welke waarden bij jou passen en wat jouw sterke en minder sterke kwaliteiten zijn. Zet deze op je CV en je bent klaar om te solliciteren! 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.