← Terug naar overzicht

De leukste cocktailbars in Maastricht

Februari is niet bepaald de zonnigste maand van het jaar. Om dat zomerse gevoel toch een beetje terug te krijgen, zijn er in Maastricht een heleboel plekken waar je kunt genieten van heerlijke cocktails! Het strand en de zon moet je er helaas zelf bij bedenken...

Cocktail café Beez

Café Beez staat bekend als dé cocktailbar van Maastricht! Je kunt er niet alleen cocktails drinken, maar ook een cocktail-workshop volgen! 

The Lab

Als je een kieskeurige drinker bent, zit je hier goed. Ze hebben bij The Lab namelijk meer dan 100 verschillende gins, en ook een hele cocktailkaart! Je hebt al een cocktail vanaf €3,95, dus erg student-proof. 

Mr. Smith

Dit is een redelijk nieuwe cocktailbar in het centrum van Maastricht. Mr. Smith bevindt zich in een kelder en is heel chique ingericht. Je kunt er cockails, mocktails en een heleboel andere alcoholische versnaperingen krijgen. Ze serveren zowel bekende cocktails als originele Mr. Smith drankjes. De bar is erg populair, dus het is verstandig om van te voren te reserveren. 

Rumors

In een zijstraat van het Onze Lieve Vrouwe-plein bevindt zich Rumors, een pittoreske bar waar je kunt genieten van alle klassieke cocktails. Ook hier kun je een cocktail-workshop volgen, zodat je zelf de lekkerste Mojito’s, Cosmopolitans, en Sex on the Beach in elkaar kunt flansen!

Ben je op zoek naar andere hotspots in de stad? We zochten ook voor je uit wat de beste studeerplekken van Maastricht zijn én waar je na een dag hard studeren een lekker drankje kunt drinken op de gezelligste terrassen in Maastricht!

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Maastricht Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden