← Terug naar overzicht

De leukste cocktailbars in Maastricht

cocktails

Februari is niet bepaald de zonnigste maand van het jaar. Om dat zomerse gevoel toch een beetje terug te krijgen, zijn er een heleboel cocktailbars in Maastricht waar je kunt genieten van heerlijke cocktails! Het strand en de zon moet je er helaas zelf bij bedenken...

Tip: wil je dit soort leuke tips over Maastricht Studentenstad voortaan in je mail ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail!

Cocktail Café Beez

Café Beez staat bekend als een van de beste cocktailbars in Maastricht! Op de kaart staan verschillende iced teas, zoals de klassieke Long Island Iced Tea. Ook vind je hier de laatste cocktailtrends op de kaart, zoals de Espresso Martini. Wil jij wel leren hoe je deze overheerlijke cocktails maakt? Dan kan je bij Beez ook een cocktailworkshop volgen! 

Mr. Smith

Dit is een redelijk nieuwe cocktailbar in het centrum van Maastricht. Mr. Smith bevindt zich in een kelder en is heel chique ingericht. Je kunt er mocktails, cocktails en een heleboel andere alcoholische versnaperingen krijgen. Ze serveren zowel bekende cocktails als originele Mr. Smith drankjes. De bar is erg populair, dus het is verstandig om van te voren te reserveren. 

Rumors

In een zijstraat van het Onze Lieve Vrouwe-plein bevindt zich Rumors, een pittoreske bar waar je kunt genieten van alle klassieke cocktails en de lekkerste borrelhapjes. Ook hier kun je een cocktail-workshop volgen, zodat je zelf de lekkerste Mojito’s, Cosmopolitans, en Sex on the Beach in elkaar kunt flansen!

Ben je op zoek naar andere hotspots in de stad? We zochten ook voor je uit wat de lekkerste restaurants van Maastricht zijn én waar je een lekker drankje kunt drinken op de gezelligste terrassen in Maastricht!

Meer studentennieuws

wat doen zomervakantie
hotspots maastricht
Abonneren op