← Terug naar overzicht

Maastrichtse evenementen in maart

maastrichtse evenementen

We zitten alweer in een nieuwe maand en dat wil zeggen: nieuwe en leuke evenementen. In deze blog lees je meer over de Maastrichtse evenementen die plaatsvinden in maart!

Maastricht Urban Trail

Hardlopen in de stad hoeft niet saai te zijn! Dit jaar, op 25 maart, komt Urban Trail met zijn tweede editie in Maastricht. Het doel? Hardlopen én wat van de stad zien. Je rent bij deze route van ongeveer 10 kilometer namelijk niet alleen buiten, maar ook dóór alle belangrijke gebouwen van de stad, zoals bijvoorbeeld boekenwinkel Domicanen, de bierbrouwerij, en de stadsbibliotheek. Haal je hardloopschoenen maar uit de kast en meld je nu aan.

TEFAF

The European Fine Art Fair is al sinds 1975 jaarlijks in het MECC te bezoeken, zo ook weer dit jaar van 9 tot 18 maart. Deze beurs staat in het teken van toonaangevende Europese én wereldwijde kunst. Er zijn in totaal 9 verschillende secties met kunst, dus er is voor ieder wat wils om te bezichtigen. Lees in deze blog meer over het evenement. 

Black Box w/ I hate Models

Op 23 maart kan je in Complex genieten van lekere technobeats van I hate Models, Marlon Benjamins en Jaine. Zorg dat je er vóór middernacht bent, want dan kost je kaartje maar 5 euro! Check hier het evenement.

TedxYouth

Je kent waarschijnlijk de beroemde Ted Talks wel. Op 10 maart vinden verschillende Ted Talks plaats, gemaakt voor en door jongeren. Het thema van dit jaar is ‘Shift The Paradigm’, oftewel: hoe kunnen jongeren in de 21e eeuw zelf leren nadenken, zodat dat ze worden beïnvloed door externe factoren zoals bijvoorbeeld uiterlijk, geslacht en geaardheid? Zin om geïnspireerd te worden? Bekijk het Facebookevent voor tickets.

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Wordt dan Junior Content Creator bij Maastricht Studentenstad!

Junior Content Creator worden

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Abonneren op