← Terug naar overzicht

Vintage winkels in Maastricht

Kringloop

Op zoek naar een nieuwe outfit? Steeds meer studenten kopen hun kleding tweedehands. Het is goed voor het milieu en je portemonnee, en de kleding die je er vindt is er ook een stuk origineler dan bij de H&M. Al overtuigd? Lees verder voor de leukste adressen in Maastricht!

Tip: wil je dit soort leuke tips over Maastricht Studentenstad voortaan in je mail ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail!

We-ar Vintage

We-ar Vintage is een winkel die tweedehandse kleding verkoopt. Je vindt hier van alles: van jeans en winterjassen tot aan tassen en Dr. Martens. Dit is een van de goedkoopste vintage winkels van Maastricht. De winkel is erg populair en heeft daarom twee locaties: één in het centrum (Achter het Vleeshuis 33) en één in Wyck (Rechtstraat 52).

Giensch

In dezelfde straat (Achter het Vleeshuis 19) is Giensch te vinden. Een winkel die al ruim 30 jaar kleding verkoopt in Maastricht. Bij Giensch wordt alles regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, zo weet je dat je kleding lang mee zal gaan. Naast vintage kleding verkoopt Giensch ook nieuwe kleding met een vintage uitstraling. Zelf heeft Giensch ook een eigen label met nieuwe kleding in oude stijl.

Traders Pop

Een van mijn lievelingswinkels van Maastricht is Traders Pop. Geen vintage winkel, maar een sfeervolle conceptstore vol unieke kleding, kaarten, boeken en andere hebbedingen. Achter in de winkel is er een vintage gedeelte met unieke stukken. Je vindt Traders Pop op de Heggenstraat 16.

Vintage kilo sale

Naast mijn drie favoriete vintage winkels van Maastricht wil ik je graag nog een andere tip meegeven. Eens in de zoveel tijd organiseert de Brandweer Kantine een weekend lang een vintage kilo sale. De kleding en accessoires zijn tijdens zo’n sale extra voordelig. Je betaalt namelijk maar €15,- per kilo! Zeker als je houdt van dunne blouses kun je hier voordelig inslaan. Houd de facebookpagina van de Brandweer Kantine hiervoor in de gaten!

Benieuwd waar je na zo'n dag shoppen lekker kunt neerploffen met een drankje? Lees dan ook onze blog over de gezelligste Maastrichtse terassen of de leukste cocktailbars van Maastricht!

Meer studentennieuws

studie sleur
Tips geld besparen
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Maastricht Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden