← Terug naar overzicht

Hier vier je Oud & Nieuw in Maastricht

Oud en Nieuw in Maastricht

Als er een plek is waar je dit jaar echt Oud & Nieuw moet vieren is het wel Maastricht. Dus heb jij even mazzel als je in deze toffe stad woont! Van superdeluxe toplocaties waar je volledig in de watten wordt gelegd tot feestjes met heuse vuurspuwers, champagne én suikerspinnen! Dit wordt hoe dan ook een avond om nooit te vergeten! We're excited!

Sylvester Soiree aan het Vrijthof - Vrijthof

De jaarwisseling van 2019 naar 2020 is een bijzondere, want we verlaten het ene decennium en gaan naar een nieuwe. Wil je dit nou héél speciaal vieren? Dan moet je wel flink aftikken, maar voor €160,- heb je dan wel de avond je leven en word je volledig in de watten gelegd! Dineer, drink én dans de hele avond op gouwe ouwe platen uit de jaren '70, '80 en '90. Je hebt een geweldig uitzicht op een van de meest bekende pleinen van heel Nederland: het Vrijthof! 

De dresscode is chic dus kom vooral in je mooiste outfit. Voor tickets en meer informatie kijk je op de website van Huiskamer de Groote Sociëteit.

Hush-Hush ~ NYE - Complex Maastricht

Speciaal voor de jaarwisseling 2019 ~ 2020 wordt alles uit de kast getrokken bij Complex Maastricht. Bereid je voor op een gigantische vuurwerkshow buiten, champagne, circus decoratie, vuurspuwers, walking acts, jongleerders, crazy confetti, suikerspinnen én uiteraard het aftellen naar 2020! Tickets kun je ook per groep van 5 kopen onder de voorwaarde dat jullie tegelijkertijd naar binnen gaan! Scoor snel je tickets, want ze gaan erg snel. 

Wil je alvast in de sfeer komen? Luister dan de Hush-Hush-spotify lijst!

Oud & Nieuw - D'n Hiemel

Ben je groot fan van coverbandjes, dansen én een geweldige avond? Dan moet jij misschien NYE gaan vieren met de liveband JAMsBOND. Een Zuid-Limburgse bondgenootschap die bestaat uit vier muzikale talenten die alleen in leven blijven door het maken van muziek, héél goede muziek! Rock, pop, blues en reggae: alles komt voorbij! Als je tickets koopt krijg je de gehele avond geweldige muziek, een open bar, heerlijke hapjes gedurende de hele avond en uiteraard om 00.00 bubbels! In 2020 zal DJ Raymond Hogenboom jou en je vrienden vergezellen voor muziek tot in de late uurtjes

Tickets scoor je hier!

Huisfeestjes zijn top!

Mocht jij geen tickets kunnen scoren, of houd jij niet van die overvolle clubs dan is het geven van een huisfeestje natuurlijk ook een supergoed idee! Wat is er beter dan een nieuw decennium ingaan met je allerbeste vrienden, met jullie favo muziek én niet te vergeten je eigen vuurpijlen! Net na twaalven kun je op het Vrijthof terecht voor het allerbeste en -mooiste vuurwerk van heel Limburg. Enjoy!

Meer studentennieuws

Borrelplank
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Maastricht Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden