← Terug naar overzicht

Zo vind je de beste bijbaan in Limburg voor jou!

Vind een bijpassend baantje voor jou in Limburg!

Alle studenten hebben er één nodig, een bijbaantje. Als studenten betalen we alleen al een fortuin aan collegegeld, schoolboeken en huur. Naast al deze vaste lasten willen we ook nog geld uitgeven aan leuke dingen, zoals leuke feestjes of etentjes. Ome Duo helpt ons hier een handje bij, maar dit moeten we vroeg of laat ook weer terugbetalen. Op zoek naar een bijbaan dus. Maar waar vind je er nou eentje die bij je past?

Welke bijbaan past bij jou?

Het is belangrijk dat je een bijbaan vindt die goed bij je past. Bedenk voor jezelf een aantal dingen die je leuk vindt om te doen en interesses die je hebt. Op deze manier vind je sneller een baantje dat ook echt bij jou past. Denk ook aan een studiegerelateerde bijbaan. Dit is een bijbaan die past bij je studierichting. Studeer je communicatie? Kijk eens voor vacatures bij een marketing bedrijf. Via deze weg doe je iets wat je sowieso leuk vindt en bereid je je alvast voor op het werk dat je later wilt gaan doen. Daarnaast staat het ook nog eens goed op je CV. 

Vind de leukste bijbanen in Limburg 

Zoeken naar een bijbaan is niet het makkelijkste, en eerlijk gezegd ook niet het leukste om te doen. Er zijn tegenwoordig honderden sites die verschillende soorten baantjes aanbieden. VacLimburg maakt het zoeken naar een baantje wat gemakkelijker voor je. Met hun fijne zoekmachine kan je eenvoudig filteren op je opleiding en het aantal uren. Heel handig dus! Ben jij nou op zoek naar vacatures in Maastricht? Dan ben je bij VacLimburg op het juiste adres. Woon jij wat oostelijker in Limburg? Neem dan een kijkje bij vacatures in Heerlen

Ontdek je sterke kwaliteiten

Zodra je een leuke baan op het oog hebt is het tijd voor de volgende stap: solliciteren. Belangrijk hierbij is dat je een sterk CV hebt met daarin jouw werkervaring en sterke punten. Vind je het lastig om te bedenken wat jouw sterke punten zijn? VacLimburg biedt naast het makkelijk zoeken naar baantjes, ook nog een ander extraatje: de waardenfit test. Deze test geeft jouw inzicht in welke waarden bij jou passen en wat jouw sterke en minder sterke kwaliteiten zijn. Zet deze op je CV en je bent klaar om te solliciteren! 

Meer studentennieuws

studentenkamer opknappen
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Maastricht Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden