← Terug naar overzicht

Deze Maastrichtse restaurants bezorgen tijdens de coronamaatregelen

Nu we vermoedelijk allemaal tot 1 juni thuis blijven en de horeca gesloten is, zit lekker uiteten gaan met je beste vrienden er niet in. Super balen natuurlijk, maar vooral heel erg voor de horecazaken zelf. Ze worden verplicht om hun deuren te sluiten waardoor ze geen geld meer verdienen, maar wél het personeel moet betalen. Erg pittig natuurlijk en daarom zijn wij helemaal voor #supportyourlocals! Dus geen zin om te koken vanavond? Help deze horecazaken uit de brand door hier jouw lunch en/of avondeten te bestellen, het op te halen of laten bezorgen. Eetsmakelijk!

Soup Bros

Perfect voor de lunch, heerlijk als avondeten: soep kan altijd! Bij de Soup Bros. kun je terecht voor je benodigde dosis vitaminen. Kies voor de Black Edition soup, boordevol bloemkool, shalotjes en meer lekkers. De Blue Edition is een heerlijke soep met onder andere Daikon, een radijssoort. Fan van zoete aardappel? Dan vind je de Gold Edition vast verrukkelijk! Crave je naar groene groenten, dan moet je gaan voor de Green Edition. Vol met kool, broccoli en meer gezonde dingen. Vind je het leuk om weer eens een ander soort soepje te proberen? Dan is de Platinum of Red Edition wel wat voor jou. Indian Masala of Gado Gado... spannend maar het lijkt ons erg lekker en smaakvol. Alle soepen kosten €7,95 en als je ze voor 18.00 uur besteld, kun je ze de volgende dag ophalen. 

Patty 'n Bun

Was jij, voor al deze gekkigheid begon, regelmatig te vinden bij Patty 'n Bun? Dát kan nu helaas niet meer, maar gelukkig bezorgen ze de aller-, allerlekkerste burgers gewoon bij jou aan de voordeur. Je kan kiezen uit alle klassiekers die je gewend bent. Dus ga je voor die heerlijke, cheesy Milwaukee burger of ga je een keer voor de vegetarische burger, want ook die is fantastisch. Garlic fries and union rings on the side and you're good to go! Naar buiten mag je natuurlijk niet, maar na dit maaltje wil je vast even uitbuiken terwijl je een goede Netflix serie, film of docu kijkt ;-) Bestellen kan tussen 16.00 en 21.00 uur. Bestel wel een beetje op tijd zodat je de chefs geen stress bezorgd.

Tasty Thai

Groot fan van Thais eten, maar wil het maar niet lukken om het thuis net zo lekker te maken? Geen probleem, want Tasty Thai bezorgd het graag bij jou thuis. Wil je Thaise Curry's thuis laten bezorgen, dan bestel je via WhatsApp op het nummer 06-16395636. Je kan ook een privé berichtje sturen op Facebook. Woon je in de buurt en wil je een frisse neus halen en het eten ophalen, ook dat kan, maar dan moet je even je bestelling doorbellen via het nummer 043-8513394. Vanwege drukte en extra hygiëne maatregelen duurt een bestelling gemiddeld 30 tot 45 minuten om te bezorgen. Enjoy!

Meer studentennieuws

studie sleur
Tips geld besparen
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Maastricht Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden