← Terug naar overzicht

Deadline: 1 mei inschrijven voor je studie bij EuroCollege!

Studiekeuze maken

Elk jaar zijn er weer duizenden studenten die een studiekeuze moeten maken en dat kan knap lastig zijn. Kies je voor de hogeschool waar al je vrienden naartoe gaan of ga je naar een hogeschool waar je een goed gevoel bij krijgt? Foute keuzes zijn er in ieder geval niet, maar met een beetje vooronderzoek kun je al een stuk zekerder van je zaak zijn!

Deadline: 1 mei

Als je op dit moment een studiekeuze aan het maken bent, dan hijgt die deadline hoogstwaarschijnlijk in je nek. Op 1 mei is het zover en moet jij je definitieve keuze maken. Ben je nog verschillende studies en scholen aan het verkennen? Duik dan eens in de wereld van het EuroCollege. Deze particuliere en kleinschalige school biedt versnelde en begeleide hbo- en mbo-opleidingen. De opleidingen international business, ondernemerschap, finance, event- & hotelmanagement en toerisme worden aangeboden in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Utrecht.

Persoonlijke ontwikkeling

Het EuroCollege biedt veel kansen voor jou als ambitieuze student. Deze particuliere school focust zich op persoonlijke ontwikkeling en vindt dat focus en motivatie dé ingrediënten zijn voor succes. Daarom richten de aangeboden studies zich op mentaliteit, wilskracht en daadkracht. Deze studies worden versneld gevolgd en het zijn daarom pittige trajecten met lange dagen en strakke deadlines. Op deze manier worden studenten voorbereid op succesvolle carrières, no pain no gain! Hard werken loont en daarom haalt het EuroCollege het beste uit haar studenten, dat maakt deze school uniek. Zie jij jezelf ook als harde werker en ben jij gemotiveerd om alles te geven voor een studie die volledig bij jou past? Dan doe je dat bij het EuroCollege niet alleen. De school biedt de juiste begeleiding, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen!

Kleinschalig onderwijs

Ben jij iemand die graag elke dag bekende gezichten ziet en zich niet graag zomaar een nummertje voelt? Dan ben je bij het EuroCollege op het juiste adres. Deze school biedt kleinschalig onderwijs en daarom krijg jij veel persoonlijke aandacht. Met zo’n 250 studenten per locatie zijn alle scholen overzichtelijk en kent iedereen elkaar, heel fijn als je graag elke dag een vriendelijk gezicht ziet!  Er wordt vooral veel aandacht geschonken aan coaching om jou het beste uit jezelf te laten halen. Daarnaast biedt het EuroCollege fysiek onderwijs aan. Dat is zeker een voordeel voor studenten die niet graag meer via MS Teams hun lessen volgen. Bij het EuroCollege krijg je de kans om je medestudenten in het echt te ontmoeten en echt een gevoel te krijgen bij de school en jouw toekomstige opleiding. Ben je nieuwsgierig geworden naar het EuroCollege? Meld je dan aan voor de open dag en zie of hier jouw toekomst ligt. De open dagen zijn op verschillende locaties op 20 maart en 6, 9 en 10 april.

Ben je op dit moment nog bezig met de laatste loodjes van je studie? Zo studeer je in coronatijd!

Meer studentennieuws

wat doen zomervakantie
hotspots maastricht
Abonneren op