← Bekijk alle kortingen

Gratis knippen / scheren - Free haircut / hot towel shave

Hallo, ik ben Erwin barbier in opleiding bij The Old School Barber Academy van Schorem Barbiers Rotterdam. Ik ben op zoek naar modellen voor een GRATIS hot towel shave en / of haren knippen.

Heb je tijd op maandagen en/of dinsdagen en lijkt dit je wat, neem dan contact met me op dan maken we een afspraak. Vind je het leuk om frequent te komen? Prima regelen we (altijd gratis en geen verplichtingen)

Mijn telefoonnummer is 06-22668908

ENGLISH

Hello i'm Erwin barberstudent at the Old School Barber Academy by Schorem Barbers Rotterdam I'm looking for; FREE, shave (hot towel) and haircut models If you are interested and you can join on monday's or/and tuesday's please call me to make an appointment. Do you like to come over on a regular basis? Thats fine (and Always for free) My phonenumber is 06-22668908 Alvast bedankt / Thank you Barber Erwin

 

Loopt tot 1 mrt 2020

Bekijk kortingsactie