← Bekijk alle kortingen

25% korting bij Chidoz Nijmegen

Beschikbaar in: Nijmegen

Geldig op een losse burrito. Voor extra opties geldt het normale tarief. Bij drukte enkel geldig op to go. Geldig op een losse burrito. Voor extra opties geldt het normale tarief. Alleen geldig op vertoon van de Knaek of Knaek-app i.c.m. een studentenpas. Niet geldig in combinatie met andere acties. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Deze actie is geldig met een Knaekpas. Nog geen kneakpas? Vraag hem dan meteen aan:

Knaekpas aanvragen

English

Valid on a single burrito of choice. Extra toppings not included. When crowded only valid on to go. Valid on a single burrito of choice. Extra toppings not included. Present your Knaek or Knaek-app in combination with your student pass before ordering. Not for use in conjunction with any other promotion or offer. Ask for the terms and conditions in the store.

For this discount you need to have a Knaekpas. No Kneakpas yet? Get is here:

Order Knaekpas

Loopt tot 1 aug 2020

Bekijk kortingsactie