← Bekijk alle kortingen

2e lunch gratis! bij Familia Maastricht

Beschikbaar in: Maastricht

Geldig van dinsdag t/m vrijdag. Geldig voor 2 personen. M.u.v. kerstvakantie. Geldig van dinsdag t/m vrijdag. Geldig voor 2 personen. M.u.v. kerstvakantie. Alleen geldig op vertoon van de Knaek of Knaek-app i.c.m. een studentenpas. Niet geldig in combinatie met andere acties. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Deze actie is geldig met een Knaekpas. Nog geen kneakpas? Vraag hem dan meteen aan:

Knaekpas aanvragen

English

Valid for 2 persons. From Tuesday till Friday. Not valid during Christmas holiday. Valid for 2 persons. From Tuesday till Friday. Not valid during Christmas holiday. Present your Knaek or Knaek-app in combination with your student pass before ordering. Not for use in conjunction with any other promotion or offer. Ask for the terms and conditions in the store.

For this discount you need to have a Knaekpas. No Kneakpas yet? Get is here:

Order Knaekpas

Loopt tot 1 aug 2020

Bekijk kortingsactie