← Bekijk alle kortingen

2e warme drank gratis! bij Brownies & downieS Zwolle

2e warme drank gratis! bij Brownies & downieS Zwolle

Beschikbaar in: Zwolle

Goedkoopste gratis. Geldig op maandag t/m donderdag. Goedkoopste gratis. Geldig op maandag t/m donderdag. Alleen geldig op vertoon van de Knaek of Knaek-app i.c.m. een studentenpas. Niet geldig in combinatie met andere acties. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Deze actie is geldig met een Knaekpas. Nog geen kneakpas? Vraag hem dan meteen aan:

Knaekpas aanvragen

English

Cheapest one for free. Valid on Monday until Thursday. Cheapest one for free. Valid on Monday until Thursday. Present your Knaek or Knaek-app in combination with your student pass before ordering. Not for use in conjunction with any other promotion or offer. Ask for the terms and conditions in the store.

For this discount you need to have a Knaekpas. No Kneakpas yet? Get is here:

Order Knaekpas

Loopt tot 1 aug 2020

Bekijk kortingsactie