← Bekijk alle kortingen

30% korting bij Tierney's Irish Pub

Beschikbaar in: Haarlem

Geldig op de gehele rekening. Alleen geldig op dinsdag, woensdag en donderdag. 30% korting op de gehele rekening. Alleen geldig op dinsdag, woensdag en donderdag. Alleen geldig op vertoon van de Knaek of Knaek-app i.c.m. een studentenpas. Niet geldig in combinatie met andere acties. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Deze actie is geldig met een Knaekpas. Nog geen kneakpas? Vraag hem dan meteen aan:

Knaekpas aanvragen

English

30% discount on the entire bill. Valid on Tuesday, Wednesday or Thursday. 30% discount on the entire bill. Valid on Tuesday, Wednesday or Thursday. Present your Knaek or Knaek-app in combination with your student pass before ordering. Not for use in conjunction with any other promotion or offer. Ask for the terms and conditions in the store.

For this discount you need to have a Knaekpas. No Kneakpas yet? Get is here:

Order Knaekpas

Loopt tot 1 aug 2020

Bekijk kortingsactie