← Bekijk alle kortingen

Pizza + blikje fris €6,- bij Domino's Zwolle

Beschikbaar in: Zwolle

Geldig op alle medium pizza's bij afhalen tot 16.00u. Alleen geldig op blikjes fris van 0,33cl. Bestel via dominos.nl met de code '69855'. Geldig op alle medium pizza's bij afhalen tot 16.00u. Alleen geldig op blikjes fris van 0,33cl. Bestel via dominos.nl met de code '69855'. Alleen geldig op vertoon van de Knaek of Knaek-app i.c.m. een studentenpas. Niet geldig in combinatie met andere acties. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Deze actie is geldig met een Knaekpas. Nog geen kneakpas? Vraag hem dan meteen aan:

Knaekpas aanvragen

English

Valid on all medium pizza's for take out till 16.00. Only valid on soda cans of 0,33cl. Order on dominos.nl with code '69855'. Valid on all medium pizza's for take out till 16.00. Only valid on soda cans of 0,33cl. Order on dominos.nl with code '69855'. Present your Knaek or Knaek-app in combination with your student pass. Not for use in conjunction with any other promotion or offer. Ask for the terms and conditions in the store.

For this discount you need to have a Knaekpas. No Kneakpas yet? Get is here:

Order Knaekpas

Loopt tot 1 aug 2020

Bekijk kortingsactie