← Bekijk alle kortingen

Tot 15% korting bij Let's Escape Haarlem

Beschikbaar in: Haarlem

10% korting op Escape Rooms. Als je weet te ontsnappen, dan ontvang je 15% korting! 10% korting op Escape Rooms. Als je weet te ontsnappen, dan ontvang je 15% korting! Alleen geldig op vertoon van de Knaek of Knaek-app i.c.m. een studentenpas. Niet geldig in combinatie met andere acties. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Deze actie is geldig met een Knaekpas. Nog geen kneakpas? Vraag hem dan meteen aan:

Knaekpas aanvragen

English

10% discount on Escape Rooms. If you escape, you receive 15% discount! 10% discount on Escape Rooms. If you escape, you receive 15% discount! Present your Knaek or Knaek-app in combination with your student pass before ordering. Not for use in conjunction with any other promotion or offer. Ask for the terms and conditions in the store.

For this discount you need to have a Knaekpas. No Kneakpas yet? Get is here:

Order Knaekpas

Loopt tot 1 aug 2020

Bekijk kortingsactie