← Bekijk alle kortingen

Tweede cocktail gratis! bij Tortillas

Beschikbaar in: Tilburg

Geldig op alle cocktails. Goedkoopste cocktail gratis Geldig op alle cocktails. Goedkoopste cocktail gratis. Ma t/m do gehele dag geldig. Vr t/m zo tot 17.00. Alleen geldig op vertoon van de Knaek of Knaek-app i.c.m. een studentenpas. Niet geldig in combinatie met andere acties. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Deze actie is geldig met een Knaekpas. Nog geen kneakpas? Vraag hem dan meteen aan:

Knaekpas aanvragen

English

Valid on all cocktails. Cheapest one for free Valid on all cocktails. Cheapest one for free. Mon-Thu whole day, Fri-Sun untill 17.00. Present your Knaek or Knaek-app in combination with your student pass before ordering. Not for use in conjunction with any other promotion or offer. Ask for the terms and conditions in the store.

For this discount you need to have a Knaekpas. No Kneakpas yet? Get is here:

Order Knaekpas

Loopt tot 1 aug 2020

Bekijk kortingsactie