U bent hier

Hogescholen in Maastricht

Maastricht heeft een groot aanbod aan hogescholen. Iedere hogeschool heeft weer iets unieks te bieden. Zo richt de een zich meer op hospitality en de ander meer op techniek. De hogescholen bieden verschillende opleidingen aan. Er is dus altijd een hbo-opleiding in Maastricht die bij jouw interesses past. Begin jij binnenkort met studeren? Lees dan ook onze artikelen van havo naar hbo of van vwo naar hbo. Zo weet je precies wat de verschillen zijn en wat je kunt verwachten. Hieronder vind je het complete overzicht van hogescholen in Maastricht. Kies gemakkelijk jouw hogeschool en hbo-opleiding!

Wil je niks missen van het studentenleven in Maastricht Studentenstad?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Zuyd Hogeschool

Zuyd Hogeschool biedt buiten opleidingen ook verschillende trainingen en cursussen aan! De school staat erom bekend zich op professioneel gebied constant te verbeteren. Klik hier voor een overzicht en meer informatie!

MSM - Maastricht school of management

MSM is één van de meest professionele scholen in Maastricht. De opleidingen op deze universiteit zijn gericht op management, leiding geven, jezelf ontwikkelen en profileren. Lees hier wat de school nog meer te bieden heeft!

Hogeschool Notenboom

Hogeschool Notenboom is een particuliere school! De school is gespecialiseerd in Business en Hospitality. Twee vakgebieden waarbij ze je alles kunnen bijbrengen qua kennis, theorie en praktijkvaardigheden. Lees hier meer!

Hogeschool E3

Hogeschool E3 is dé hogeschool in Maastricht voor ICT opleidingen! Op deze hogeschool wordt uitsluitend les gegeven door docenten met ervaring uit de beroepspraktijk! Lees hier meer over het concept van de school.

Fontys Hogeschool

Fontys heeft verschillende hogescholen in Nederland. Waarvan een in Maastricht! Bij Fontys richtten ze zich op de pijlers kennis, vaardigheden en beroepshouding. Hiernaast heeft de school nog veel meer te bieden! Lees hier meer.