U bent hier

INKOM: introductieweek Maastricht

INKOM is dé introductieweek voor alle nieuwe studenten van Universiteit Maastricht en Zuyd hogeschool. In deze week worden veel leuke activiteiten georganiseerd om je kennis te laten maken met het Maastrichtse studentenleven.

Activiteiten INKOM

Denk hierbij aan activiteiten als een cultureel festival, een film, een sportdag en natuurlijk iedere avond weer een ander feest! Ook zetten alle studentenverenigingen hun beste beentje voor om te laten zien wat ze te bieden hebben. Er is natuurlijk ook genoeg tijd om te chillen. Ga borrelen op een van de vele terrasjes en verken alle kroegen. Na de INKOM weet jij precies op welk terras je de lekkerste borrelhappen vindt en waar je kan uitgaan!

MECC Feesten

De twee grootste feesten die tijdens deze introductieweek in Maastricht gehouden worden, zijn de MECC Parties. Meestal worden de feesten op de dinsdag en de vrijdag in MECC in Maastricht gehouden. Hier moet je wel aparte tickets voor halen dus houd daar rekening mee! De INKOM wordt meestal in de tweede helft van augustus georganiseerd. Check voor de precieze data en het programma de website van INKOM Maastricht!

Wil je tijdens je studententijd niks missen van het studentenleven in Maastricht? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Lees ook

studie sleur
Abonneren op