U bent hier

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad. Koop kaartjes voor een leuk festival of feestje, drink een biertje in een gezellige kroeg, sleur jezelf van de bank en start met bootcampen of doe eens wat cultureels (en dat hoeft echt niet saai te zijn). Wat kun je allemaal doen in Maastricht Studentenstad in je vrije tijd? Je vindt het hier!

Wil je maandelijks een overzicht met toffe hotspots, vette evenementen en andere leuke dingen om te doen in Maastricht Studentenstad direct in je mailbox ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Uitgaan in Maastricht

Maastricht is een echte studentenstad, dus er is altijd wel wat te beleven! Als insider kennen wij natuurlijk de leukste uitgaansplekken van Maastricht. Wij hebben ze in een handig weekoverzicht geplaatst. Zo weet je waar je elke dag van de week jouw onvergetelijke stapavond kunt beleven!

Alles over fitness in Maastricht

Het doorsnee leven van een student is allesbehalve 'healthy' te noemen. Daarom is het belangrijk om tussen het feesten door aan je body te werken. Zo kun je genieten van je studententijd, blijf je fit en zit je goed in je vel. Op deze pagina de basis om te starten met fitness in Maastricht en alles wat je daarover moet weten.

Reizen tijdens en na je studententijd

Als student gaat er niets boven de vakanties gedurende het hele jaar. Met name de zomervakantie is iets waar wij als studenten verschrikkelijk erg naar uitkijken. Maar je bent een arme student en de meest luxe vakanties en verre reizen zijn niet altijd mogelijk.

Koop een kaartje voor een festival of evenement

Bier drinken, dansen, uitgaan en nieuwe hotspot bezoeken in Maastricht is altijd een goed idee. Koop een kaartje voor een Maastrichtss festival of feestje en geniet van de uitgelaten sfeer van de hoofdstad.

Start nu echt met sporten

Wordt het niet eens tijd dat je op zoek gaat naar je passie op het gebied van sport? Maastricht heeft talloze sport opties voor de sportieve student, maar ook voor studenten die vooral genieten van de 3e helft.

Ontdek Maastricht: top 5 culturele hotspots

Leuk die weekenden in de kroeg, maar ontdek Maastricht eens als toerist. De top 5 cultuur hotspots als je behoefte hebt aan creatieve inspiratie of omdat je gewoon de stad wil leren kennen waar je woont.

Leuke barretjes en restaurants in Maastricht

Maastricht is de oudste stad van Nederland! Hier bevinden zich de mooiste historische gebouwen, gezelligste pleintjes met cafés en bourgondische eetlocaties. Een paar tips voor (betaalbare) restaurantjes in en rondom Maastricht.