← Terug naar overzicht

Nachtreceptionist

Beschrijving

Heb je weinig slaap nodig? Ben je na 10 uur ‘s avonds op je best en wil je deze tijd goed benutten? Wil je graag vaste nachten in de week werken? En overdag tijd overhouden voor andere dingen? ‘s Nachts is er altijd een Nachtreceptionist in het hotel aanwezig om de gasten goede service te verlenen.

Voor één van onze hotels zijn wij op zoek naar: Nachtreceptionist Maastricht

Onze nachtreceptionist is een sociaal en professioneel nachtdier met gevoel voor hospitality. Je werkzaamheden bestaan uit het in- en uitchecken van gasten die laat aankomen, uitvoeren van enkele administratieve werkzaamheden, eventueel enkele schoonmaakwerkzaamheden of je bereidt het heerlijke ontbijt alvast voor. Gedurende de nacht ben jij het aanspreekpunt voor de gasten en waarborg je de veiligheid binnen het hotel. Je bent bij ons geen echte beveiliger, je loopt wel controlerondes, maar bent vooral de gastheer.

Wat vragen wij?

  • Je bent representatief, flexibel en gastvrij;
  • Je bent beschikbaar voor 1 tot 4 nachten per week;
  • Je bent verantwoordelijk en staat stevig in je schoenen;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in spraak en geschrift;
  • Je woont in de omgeving van Maastricht.

Wat bieden wij?

Werken bij de snelst groeiende organisatie in de nacht hospitality, ideale werktijden (23.00 uur tot 7.00 uur) op vaste nachten in de week, feestdagentoeslag, goede begeleiding door een van onze Night Managers en een mooie toevoeging van deze verantwoordelijke baan op je CV.

Ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een vaste baan in de nacht voor enkele nachten per week? Of juist iemand die graag iets bij wil verdienen naast zijn huidige baan of studie? Bij ons is alles mogelijk, wij zorgen voor goede begeleiding, blijven je tussendoor trainen en zorgen ervoor dat je het naar je zin hebt bij Nasec!

Bekijk ook onze vacatures in de rest van het land in o.a. Eindhoven, Amsterdam en Den Haag.. Woon je niet in een van deze regio’s, stuur dan een open sollicitatie (inclusief CV en motivatie) naar info@nasec.nl t.a.v. Marieke.

Ik wil deze bijbaan!

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer bijbanen en stages uit Maastricht e.o.

Lees ook

Laila Lelieveld Studentondernemer
Abonneren op