← Terug naar overzicht

Vakantiewerk in hotelschoonmaak - goedbetaald + € 100,- netto bonus!

Beschrijving

Vakantiewerk met een salaris waarvan je lekker kan sparen en leuke dingen doen? Ga dan deze zomer als medewerker housekeeping aan de slag in een van onze hotels in Maastricht of omstreken. De bestbetaalde vakantiebaan met relaxte werktijden!

De functie

Wat ga je doen?

In het hotel leer je hoe je de kamers schoonmaakt van de vele toeristen die deze zomer ons land komen bezoeken. Je leert hoe je de bedden opmaakt en de badkamers schoonmaakt. Daarnaast ook stoffen, moppen en stofzuigen. En heel belangrijk de service items aanvullen. Je draagt zo bij aan een hoge klanttevredenheid onder de gasten en het hotel zelf!

Werktijden / werkdagen

Een werkdag van een schoonmaakmedewerker duurt gemiddeld van 09.00 tot 15.00 uur. Je werkt gemiddeld 5 dagen van maandag tot en met zondag. In overleg met jou bepalen we je werkrooster. Zo heb je veel tijd en geld voor afspraakjes, shoppen, met mooi weer naar het strand, een muziek- of foodfestival pakken. Oja, en een beetje geld in de spaarpot. In onze app H.appy staat je rooster zodat je al vooruit kan plannen. Op H.appy delen we ook onze fun & succes via de social wall. Daar kun je zelfs een supergave prijs mee winnen!

Wanneer is dit de vakantiebaan voor jou?

  • Je bent gastvrij;
  • Je steekt graag de handen uit de mouwen;
  • Je bent deze zomer minimaal 3 weken beschikbaar tussen 28 juni - augustus;
  • Je woont in Maastricht of directe omgeving.

Deze zomer bieden wij jou vakantiewerk met een:

  • Heel goed salaris tussen de € 8,40 en € 12,93;
  • Gezellig team;
  • Bonus tot € 100,- netto, als extra waardering;
  • Bring a friend bonus van € 50,- netto per persoon die jij voor vakantiewerk aanbrengt!
  • Onvergetelijke werkervaring.

Meld je aan!

Mijn naam is Stephanie. Meld je aan binnen een minuut. Ik neem dan snel contact met je op. Dan kan ik je alles uitleggen over het vakantiewerk, de spelregels van de bonussen en beantwoord ik graag jouw vragen. Kom je dan op gesprek? Neem je vrienden mee! Dan kunnen jullie deze zomer samen werken en wie weet heb jij je eerste bonus al te pakken!

Nog sneller: neem contact met mij op via telefoonnummer of WhatsApp: 06 47 16 46 73. Spreken we elkaar snel?

Ik wil deze bijbaan!

Lees ook

werkenbijdefensie
Abonneren op

Meer bijbanen en stages uit Maastricht e.o.