Skip to main content
AEGEE (internationaal)

AEGEE is een internationale studentenvereniging. De organisatie zelf bevindt zich in wel 38 landen en 147 steden met een netwerk van meer dan 13.000 studenten! Zo hebben ze dus ook een studentenvereniging in Maastricht. Lees er hieronder meer over.

Visie

AEGEE is opgericht om studenten over heel Europa met elkaar te verbinden. Op deze manier kunnen studenten een platform creëren tegenover internationale regeringen en instituties. Maar op deze manier kunnen ze ook ideeën en visies met elkaar delen. Het hoofd van de AEGEE bevindt zich in dan ook in Brussel! Daarbij kun je als lid van de vereniging in Maastricht zowel deelnemen en meewerken aan activiteiten op zowel lokaal als internationaal level.

De vereniging

Door elke local en hun leden worden vele activiteiten georganiseerd. Niets is te gek bij AEGEE, je kunt er bijvoorbeeld internationale diners, films, games, themafeesten, workshops, excursies en nog veel meer vinden. Het is een mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen en jezelf te ontwikkelen.

Bij AEGEE is niets verplicht, maar alles is mogelijk.

Contact studentenvereniging AEGEE Maastricht

aegee-maastricht@aegee.eu
AEGEE Maastricht Facebook
aegee-maastricht.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.