Skip to main content
Alles is drama (toneel )

Bij deze studentenvereniging zijn ze gek op drama! Ben jij iemand die nog helemaal nieuw is in de toneelwereld? Of ken je alle stukken van Shakespeare al uit je hoofd? Dan is deze vereniging echt wat voor jou!

Activiteiten

Drie keer per jaar doet de vereniging een groot toneelstuk opvoeren. Daartussen kun je verschillende courses volgen en meedoen aan kleine toneelstukken! Natuurlijk maak je op deze manier ook kennis met genoeg mensen die graag na afloop een drankje met je doen!

Comités

Binnen de vereniging zijn er drie verschillende comités waar je lid van kunt worden! Allereerst is er de activity committee waarbij je meehelpt aan het organiseren van leuke feestjes en activiteiten in het weekend! Voor de tweede moet je gek zijn van alles wat er gebeurd backstage. Wanneer je in de production committee zit help je namelijk mee met licht, kostuums, make-up en nog veel meer! Als laatst kun je ook deelnemen in het Lustrum Committee waarbij je helpt met alles organiseren omtrent het Lustrum van dat jaar! 

Friends & Family 

Om dit alles mogelijk te maken is iedere vorm van hulp welkom! Zo kun je aan je vrienden en familie vragen of ze een friend willen worden van de vereniging. Voor bijvoorbeeld 10 euro per jaar ontvangen ze een newsletter, toegang tot een jaarlijkse borrel en vrije keus voor plaatsen tijdens optredens! 

Wil je graag lid worden? Klik dan hier om je in te schrijven! 

Contact studentenvereniging Alles is drama Maastricht

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.