Skip to main content
Circumflex

Studentenvereniging Circumflex bevindt zich in het monumentale pand de Kaap. Het is de grootste, oudste en meest traditionele studentenvereniging van Maastricht. Opgericht in 1971 om studenten alles uit hun studententijd te laten halen! 

Sociëteit de Kaap

Midden in het centrum van Maastricht bevindt zich sociëteit de Kaap. De Kaap is dé plek waar alle leden bij elkaar kunnen komen voor borrels, etentjes, vergaderingen en nog veel meer leuke activiteiten! Op deze manier maak je bij studentenvereniging circumflex vrienden voor het leven.

Jaarclubs en disputen

Wanneer je lid bent geworden bij Circumflex, vorm je eerst een jaarclub. Een jaarclub is een ongemengde groep van acht tot vijftien personen. De eerste acht weken bevind je je alleen in deze groep, waarna je ook gevraagd kan worden om lid te worden van een dispuut! Je jaarclub en je dispuut blijven de gehele tijd de groep waarmee je nog vele etentjes, feestjes en borrels zult organiseren en meemaken!

Lustrum X

Volgend jaar bestaat SV Circumflex 50 jaar en vieren wij ons Xe lustrum! Het hele jaar zal in teken staan van ons 50-jarig bestaan door allerlei activiteiten en feesten door het jaar heen en één knallende lustrumweek. Schrijf je dus dit jaar in voor SV Circumflex want dit wil je niet missen!

Contact studentenvereniging Circumflex 

secretaris@circumflex.nl
circumflex.nl

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.