Skip to main content
D.B.S.V Red Socks (voetbal)

Red Socks is een erg grote voetbalvereniging. Ze delen hun club met voetbalvereniging RKHSV. Ze hebben vijf mannenteams, één vrouwenteam en vier zaalvoetbalteams. Ze bestaan uit wel meer dan 200 leden en doen mee aan de ‘Dutch League’.

Activiteiten en trainingen

Twee keer per week worden traingingen gegeven, op de dinsdag en de donderdag. Elke zondag worden er wedstrijden gespeeld. Wanneer je in het bezit bent van een UM sports kaart kun je altijd meedoen aan een training, lid of geen lid. Bij Red Socks zijn ze altijd opzoek naar nieuwe spelers!

Voor de gezelligheid worden vaak genoeg borrels georganiseerd en iedere donderdagavond is er standaard een ‘club night’. Wanneer je lid bent krijg je standaard de nieuwsbrief de ‘black redder’ waarin alle evenementen staan! Als je lid wilt worden schrijf je je simpelweg in via de website

Of je gaat langs bij een van de traingingen!

Sportpark Heugem               
Gronsvelderweg 1                 
6229 VN Maastricht                  

Contact studentenvereniging D.B.S.V Red Socks Maastricht

 

 

 

 

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.