Skip to main content
Ferro Mosae (triatlontraining)

Bij Ferro Mosae, ook wel FM genoemd, train je voor de zogenaamde triatlon. De vereniging bestaat uit ongeveer evenveel vrouwen als mannen. Iedere dinsdag wordt er zwemtraining gegeven door niemand minder dan de oprichter van Edo Sports, Edo van der Meer. Op donderdag verzorgt hij de hardlooptraining. Op de zaterdagochtend wordt het prachtige Limburgse heuvelland bedwongen op de fiets of zelfs een grotere ronde gemakt naar de voerstreek (België).

Activiteiten

Bij FM is er ook ruimte voor gezelligheid. Na afloop van de zwemtraining op dinsdag wordt er vaak gerelaxt in het café de Geusseltbad. Daarnaast worden er activiteiten georganiseerd als een weekje Girona of een trainingsweekend in Remouchamps! Bij FM bevinden zich sporters van elk niveau. Dus ook al heb je nog geen ervaring, kun je je gewoon aanmelden! Om lid te worden moet je in het bezit zijn van een U sportkaart. Daarnaast vul je een inschrijfformulier in die je kunt mailen naar volgend adres: ferromosae@gmail.com

Contact studentenvereniging Ferro Mosae

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.