Skip to main content
Heep (badminton)

Heep is een leuke vereniging waar badminton wordt gespeeld! Iedere donderdag kun je meedoen aan een training, ongeacht welk niveau je hebt! Daarnaast worden er trainingen georganiseerd voor gevorderden waarbij iets meer ingegaan wordt op onder andere looptechnieken!

Toernooien en activiteiten

Heep organiseert ieder jaar het ISBT, International Student Badminton Toernooi. Daarnaast kun je via Heep meedoen aan regionale wedstrijden (vaak vriendschappelijk). Daarnaast organiseert de vereniging iedere maand standaard een avond met een leuke activiteit zoals poolen of bowlen! Om lid te worden kun je gewoon langskomen op maandag van 19:00 tot 23:00 of op donderdag om 19:00 in sporthal Randwyck! 

Contact studentenvereniging Heep Maastricht

 

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.