Skip to main content
MaasSAC (bergbeklimmen)

De Maastrichtse studenten alpen club doet aan vele soorten activiteiten. Zoals bergbeklimmen, hiken en kamperen. Grotendeels wordt er binnen geoefend in de Neoliet klim hal. Want het echte bergbeklimmen wordt gedaan in België en Frankijk! Ben je nog een beginner? Dan is dat zeker geen probleem. Bij MaasSAC is er een erg goed programma waarbij je alles kunt leren!

Ieder jaar is er de mogelijkheid gratis langs te komen voor een korte cursus om te kijken of je het leuk vind. Daarnaast wordt er bij MaasSAC ook gedaan aan ‘bouldering’. Dit is een cursus waarbij je korte routes (van maximaal vier meter hoog) leert klimmen zonder uitrusting. Als laatste is er, zoals hierboven al genoemd, ook een cursus waarbij je leert klimmen met uitrusting. Zou je graag lid willen worden of wil je simpelweg nog wat extra informatie? Stuur dan een email naar: ic@maassac.nl

Contact studentenvereniging MaasSAC Maastricht

 

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.