Skip to main content
Maastricht Knights Basketball

De Maastricht Knights is dé basketbalvereniging voor studenten uit Maastricht! Wij hebben momenteel twee mannenteams en twee vrouwenteams.

Activiteiten en trainingen

Elk team traint twee keer per week, meestal in UM Sports. Daarnaast wordt er in de weekenden competitie gespeeld tegen andere basketbalverenigingen uit Zuid-Nederland.Wij zijn niet alleen op het veld een leuke club, maar ook buiten de trainingen en wedstrijden organiseren wij de leukste feesten voor onze leden en we organiseren filmavonden om bijvoorbeeld een basketbalwedstrijd te kijken of een leuke film.

Heb je interesse om bij ons te komen basketballen? Stuur ons dan een mailtje of kom een keer langs bij onze trainingen!

Contact studentenvereniging Maastrichts Knights Basketball

 

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Maastricht Studentenstad

Maastricht biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Maastrichtse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Maastricht.

Studeren in Maastricht

Ga jij studeren in Maastricht? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Maastricht

Ga je in Maastricht studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Maastricht en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Maastricht

Er zijn heel veel redenen om in Maastricht te studeren en wonen tijdens je studententijd.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Maastricht

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Maastricht Studentenstad.

Gezondheidszorg in Maastricht

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Maastricht staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.